1. Välj kabinett 2. Välj betalsätt 3. Invänta leverans!

Webshop

Priser anges inkl. moms
Checka ut →
 • Super Retro Cade

  Super Retro Cade är hårdvara innehållandes 90 klassiska arkad- och konsolspel. Se detaljbilder för fullständig lista av spel. Arkadkabinett som beställs med Super Retro Cade är färdigkonfigurerade vid leverans, dvs. knappar och stickor fungerar och det är bara att börja spela. Samtliga spel är licensierade, dvs. ej kopior. Vill man senare byta ut sin Super Retro Cade så är det enkelt att konvertera till Raspberry Pi eller annan NUC.
  1 499:-
  Köp
 • AOC G2460VQ6 24

  Med detta tillval så byter vi ut standard 19" 4:3-skärm mot en helt ny och krispig 24" gaming-skärm från AOC (G2460VQ6). 4:3-formatet avgår, men bilden kommer att vara betydligt bättre med detta tillval. I synnerhet för en Raspberry-setup.

  Är skärmen slut hos leverantör byts den ut till motsvarande modell
  1 999:-
  Köp
 • Stereo-ljud

  Standard är mono-ljud i alla våra kabinett.
  699:-
  Köp
 • Nintendo Classic Mini (NES)

  Upplev gamla spelminnen eller upptäck klassikerna du missade med Nintendos retrospelsupplevelse Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System.

  Denna versionen av den klassiska NES-konsolen är i miniformat och har 30 olika NES-spel installerade, inklusive populära klassiker som Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN och Kirby's Adventure.

  I vissa spel kan två spelare spela samtidigt. För att göra detta måste du köpa till en Nintendo Classic Mini: NES Controller separat. Om du har en Wii Classic Controller eller Wii Classic Controller Pro så fungerar de också som kontroller för Nintendo Classic Mini: NES.

  En fördel med Nintendo Classic Mini: NES Controller är att den också går att använda om du spelar Virtual Console NES-spel på Wii U eller Wii.

  En viktig detalj som skiljer sig från originalspelen är att du nu har tillgång till fyra Suspend Points för varje spel. Suspend Points gör det möjligt för dig att spara på olika platser i spelen. Speciellt bra om du befinner dig i mitten av en bana eller står inför en klurig boss. Suspend Points fungerar också i flerspelarläget i de spel där det går att spela två samtidigt.

  Alla spelen som finns på Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System visas i 60Hz. Du kan också välja om du vill se spelen i det klassiska 4:3-formatet, emulera skärmen av en gammal tv från 80-talet eller se allt pixelperfekt. Valet är ditt!

  Nintendo Classic Mini: NES innehåller följande spel:
  Balloon Fight
  BUBBLE BOBBLE
  Castlevania
  Castlevania II: Simon’s Quest
  Donkey Kong
  Donkey Kong Jr
  DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE
  Dr. Mario
  Excitebike
  FINAL FANTASY
  Galaga
  GHOSTS‘N GOBLINS
  GRADIUS
  Ice Climber
  Kid Icarus
  Kirby’s Adventure
  Mario Bros.
  MEGA MAN™ 2
  Metroid
  NINJA GAIDEN
  PAC-MAN
  Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
  StarTropics
  SUPER C
  Super Mario Bros
  Super Mario Bros. 2
  Super Mario Bros. 3
  Tecmo Bowl.
  The Legend of Zelda
  Zelda II: The Adventure of Link
  799:-
  Köp
 • Playstation Classic (PSX)

  En spellegend återuppstår
  Återupplev ögonblicken som förändrade spelvärlden för alltid med den ikoniska PlayStation Classic. Dessutom medföljer 20 av de bästa spelen från den ursprungliga PlayStation-konsolen, som Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash!, Wild Arms och fler därtill.

  Liten men kaxig
  Utformningen av PlayStation Classic återspeglar den ursprungliga konsolen till punkt och pricka, med samma logotyp, knapplayout och produktförpackning. Men den är 45 % mindre än 1994 års PlayStation-konsol. Denna miniatyrkonsol levereras komplett med två kabelanslutna handkontroller, en HDMI-kabel för anslutning till tv:n, plus ett virtuellt minneskort så att du kan spara framstegen när du växlar mellan spelen.

  20 spel från en guldålder
  PlayStation Classic levereras komplett med några av de bästa spelen från den ursprungliga PlayStation.

  Klassisk handkontroll
  Den ursprungliga PlayStation-handkontrollen förändrade vårt sätt att spela, med fyra axelknappar och ergonomisk utformning som gav bra grepp – och PlayStation Classic levereras komplett med två av dessa ikoniska handkontroller.

  Spel som ingår:

  Battle Arena Toshinden™
  Cool Boarders 2
  Destruction Derby
  Final Fantasy VII
  Grand Theft Auto
  Intelligent Qube
  Jumping Flash!
  Metal Gear Solid
  Mr. Driller
  Oddworld: Abe's Oddysee®
  Rayman
  Resident Evil™ Director's Cut
  Revelations: Persona
  Ridge Racer Type 4
  Super Puzzle Fighter II Turbo®
  Syphon Filter
  Tekken 3
  Tom Clancy’s Rainbow Six
  Twisted Metal
  Wild Arms
  799:-
  Köp
/
/sv/