Visa varukorg →

Om oss

Historia

Ett arkadkabinett behöver väl egentligen ingen närmare presentation. Alla minns dem. Från arkadhallar, pizzerior, bowlinghallar, fik osv. Men! Det var förr aldrig tillgängligt för privatmarknaden eller alla företag. Med det här som utgångspunkt så lanserade vi 2018 Arcade Dreams i syfte att föra tillbaka arkadspelen. In i hemmen. Ut till alla företag. Tillbaka till pizzeriorna.

Idag är vi det enda etablerade företaget i Sverige som tillverkar och säljer arkadkabinett, men vi är även Sveriges största återförsäljare av nyproducerade flipperspel från amerikanska Stern. Därtill så säljer vi mängder med andra spelrelaterade artiklar såsom tv-spel, brädspel, rollspel, merch med mera. Allt detta från välkända varumärken som Nintendo, Games Workshop, Evercade, Divoom, ALGA med flera.

Arcade Dreams är ett privatägt bolag som ingår i Black Pond-koncernen tillsammans med syskonbolag som PXL Energy Drink samt Europas första helt digitala tjänst för self storage Servistore som ägs gemensamt med börsnoterade Corem AB (publ).

Välkommen till Arcade Dreams! =)

 

Butik - Linköping

I butiken i Linköping så kan du provspela våra kabinett, flipper och köpa spel, merchandise och annat över disk. Vi tar både kort och Swish i butiken, dock ej kontanter. Hela lagret finns i Linköping och vår produktion i Huskvarna, Småland. Vissa modeller kan finnas för omgående leverans från oss eller avhämtning i butik i samband med besök. Välkommen att besöka oss! =)

Bolagsuppgifter

Arcade Dreams AB  
Postadress: Box 426, 581 04 Linköping
Telefon: 010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Fakturafrågor: ekonomi@arcadedreams.se
Support: support@arcadedreams.se
Orgnr: 559166-9683
Öppet Mån-Fre 08:00-17:00
Besöksadress: Tornbyv. 1, Linköping
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn
/
sv
/om-oss