Visa varukorg →

Om oss

Historia

Ett arkadkabinett behöver egentligen ingen närmare presentation. Alla minns dem. Från arkadhallar, pizzerior, bowlinghallar, fik osv. Men! Det var förr aldrig tillgängligt för privatmarknaden eller alla företag. Det här ville vi ändra på och därför lanserade vi Arcade Dreams 2018 som idag är det enda etablerade företaget i Sverige som tillverkar och säljer arkadkabinett, men vi är även Sveriges största återförsäljare av nyproducerade flipperspel från amerikanska Stern. Vi håller även på att bygga upp nya produktkategorier bit för bit för att kunna erbjuda ett större sortiment av gamingartiklar för såväl privatpersoner som företag.

Arcade Dreams är ett privatägt bolag som ingår i Black Pond-koncernen tillsammans med syskonbolag som PXL Energy Drink samt Europas första helt digitala tjänst för self storage Servistore som ägs gemensamt med börsnoterade Corem AB (publ).

Välkommen till Arcade Dreams!
 

Butik - Linköping

I butiken i Linköping så kan du provspela våra kabinett, flipper och köpa spel, merchandise och annat över disk. Vi tar både kort och Swish i butiken, dock ej kontanter. Hela lagret finns i Linköping och vår produktion i Huskvarna, Småland. Vissa modeller kan finnas för omgående leverans från oss eller avhämtning i butik i samband med besök. Välkommen att besöka oss! =)

Öppet Mån-Fre: 08:00-17:00
Telefon: 010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Besöksadress: Tornbyv. 1, Linköping

 

 

 

Bolagsuppgifter

Arcade Dreams AB  
Postadress: Box 426
581 04 Linköping
Telefon: 010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Fakturafrågor: ekonomi@arcadedreams.se
Orgnr: 559166-9683

 

För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn
/
sv
/om-oss