Arkad och flipper för hem och företag. Delbetala upp till 36mån!

Arkad och flipper för privat och företag

Vi tillverkar och säljer arkadspel för privat och företag. Alla våra kabinett är spelklara vid leverans och skickas fram till dörren inom hela Sverige. Spel, tillval och dekor på alla kabinett finns för alla tänkbara miljöer och inredningar. Läs mer och boka direkt i vår webshop eller via direktkontakt. Vi säljer även nytillverkade flipper från amerikanska Stern.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vilka spel finns?

Alla våra kabinett, spel och tillval finns i vår webshop - det finns något för alla! Välj betalsätt via Klarna som passar dig eller ditt företag - kort, faktura eller delbetalning upp till 36 månader. Det går även bra att lägga sin beställning direkt i butik eller via kontakt med oss per telefon eller mail.

Arkad-bloggen

Officiell ÅF för Stern

Vi har sedan en tid sålt Stern-flipper, som både omges av officiella garantier och kommer från Sterns egna inköpsled. Men inte fören 1 januari 2021 så har Arcade Dreams kunnat tillkännasges som officiell återförsäljare av Stern. Superkul tycker vi! För dig som kund innebär det inget nytt, men vi får lite ökat självförstroende i hur vi kan och vill satsa vidare på inköp av Stern-maskiner. Vi har redan köpt in kvoten maskiner för första halva  2021. En hel del har redan sålts av, men vi har kvar 20 maskiner i skrivande stund som du hittar här.

Star Wars PRO och...

Vi fortsätter att fylla på (och sälja av...) maskiner från Stern. Det är ordentligt tryck på nya flipper för närvarande, därmed har vi både plockat in ett antal Led Zeppelin som vi redan skrivit om men adderar nu även fyra stycken Star Wars-maskiner. Två PRO och två Premium. Samtliga finns i webshopen nu!

Led Zeppelin Premium

Led Zeppelin är det senaste flipperspelet från Stern. Pro-modellen skeppas från USA i november. Vi har enbart valt at beställa hem Premium-modeller. Tre till antalet varav två är förhandsbokade redan av andra kunder, den tredje ligger i webshopen. Se och läs mer här  

Butik i Linköping

Vi har egen tillverkning i Småland och skickar därifrån ut alla kabinett inom Sverige. Butik och support har vi i Linköping - läs mer här. Besök oss gärna för att klämma och känna på produkterna. Order kan läggas direkt i vår butik alternativt online. Vi har betalsätt som passar dig - kort, faktura eller delbetalning.

Betallösning - Nayax VPOS Touch
Standard så levereras våra kabinett på "freeplay", dvs. det är bara börja spela och inga betalningar krävs. Men vi erbjuder även kontantfria betalllösningar från Nayax. Även i mindre miljöer ger det här utmärkta möjligheter till nya intäkter med bra marginaler och snabb payoff.

/
/sv/