0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Webshop

Priser anges inkl. moms

EXIT: Den Glömda Ön (Sv)

179:-
inkl. moms
Köp

• Escape room hemma i vardagsrummet
• Tankenöt
• Upplevelse på ask

EXIT-serien är en serie spel där du kan återuppleva stämningen i Escape Room, fast hemma i vardagsrummet. Spela antingen två eller fler och se om ni kan undgå farorna. EXIT-serien har vunnit Årets Spel i många länder och är en härlig serie av spel som perfekt återskapar känslan av att vara fast i ett Escape Room tillsammans.

I Den Glömda Ön skiner solen och havet är lugnt. Det är den perfekta seglingsturen tills du plötsligt upptäcker något i horisonten: Svarta moln närmar sig ovanlgit snabbt. Snart är solen borta och mörket omger dig.
Allt är tyst. Men plötsligt från ingenstans drabbas ditt skepp av ett starkt vindkast. Fartyget kantrar och du fallar i havet...
Du vaknar på en strand täckt av svart sand. Varken fartyget eller vraket är i siktet. Det enda du hittar är en gammal bok och en mystisk gyllene kompasskiva.
En båt är kedjad till ett palmträd. I själva verket verkar det som om allt på ön är säkrat med lås, och det går snart upp för dig att om du vill fly måste du öppna alla lås. Annars kommer du aldrig bort från ön.
Kan du lösa alla mysterierna på den glömda ön och fly från den gåtfulla ön?

Jobba
med oss
/
/sv/