0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Historia

Ett arkadkabinett behöver egentligen ingen närmare presentation. Alla minns dem. Från arkadhallar, pizzerior, bowlinghallar, fik osv. Men! Det har var förr aldrig tillgängligt för privatmarknaden eller alla företag. Det här ville vi ändra på och därför lanserade vi Arcade Dreams 2018 som idag är det enda etablerade företaget i Sverige som tillverkar och säljer arkadkabinett, men vi är även Sveriges största återförsäljare av nyproducerade flipperspel från amerikanska Stern. Vi håller även på att bygga upp nya produktkategorier bit för bit för att kunna erbjuda ett större sortiment av gamingartiklar för såväl privatpersoner som företag.

Arcade Dreams är ett privatägt bolag som ingår i Black Pond-koncernen tillsammans med syskonbolag som PXL Energy Drink (lanseras 2021) samt Europas första helt digitala tjänst för self storage Servistore som ägs gemensamt med börsnoterade Klövern AB (publ).

Välkommen till Arcade Dreams!

Butik - Linköping

I butiken i Linköping så kan du provspela våra kabinett, flipper och köpa spel, merchandise och annat över disk. Alla transaktioner i butik sköts via Klarna, vi tar varken kort eller kontanter i butik. Hela lagret finns i Linköping och vår produktion i Huskvarna, Småland. Vissa modeller kan finnas för omgående leverans från oss eller avhämtning i butik i samband med besök. Välkommen att besöka oss! =)

 

Öppet Mån-Fre:
08:00-17:00
Lunchstängt:
11:30-12:30
Telefon:
010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Besöksadress:

Bolagsuppgifter

ARCADE DREAMS AB

Postadress: Box 426
  581 04 Linköping   
Telefon:                    010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Fakturafrågor: ekonomi@arcadedreams.se
Orgnr.          559166-9683      
Jobba
med oss
/
/sv/