1. Välj kabinett 2. Välj betalsätt 3. Invänta leverans!

Egen dekor

Anpassat kabinett

Alla våra kabinett byggs i egen produktion  samt på beställning av kund. Samtliga modeller levereras alltid med hög standard, men är även möjliga att göra en rad tillval för. Anpassa exempelvis dekor efter er grafiska profil (företag) eller egen design (privat). Vår egen dekor finns i en rad olika färger, som gör sig bra i de flesta miljöer.

Leverans

Vi levererar spelklara kabinett fram till dörren i hela Norden, för både privatpersoner och företag. Välj spel som passar dig, alla tillgängliga titlar framgår i beställningsprocessen. Våra kabinett kan även levereras med Raspberry Pi eller Super Retro Cade.

Miljö - Mässa/Event

Våra kabinett är definitivt möbler som drar till sig uppmärksamhet, oavsett var de står placerade. De flesta har någon relation till arkadmaskinerna som snabbt fångas upp och bjuder in till vidare kontakt med pressumtiva kunder, kollegor och leverantörer. Arkadmaskinen blir ofta den dragande faktorna i ett rum med sitt utseende och klara färger.

Miljö - Receptionen

Är det något man troligen inte förväntar dig att se i en kundmottagning så är det väl en arkadmaskin, eller? Men det finns heller få saker som kommer att väcka sådan uppmärksamhet och nyfiken för såväl maskinen i sig som det besökande bolaget som just arkadmaskinen. Arkadmaskinen är mer än en leksak. Den kommunicerar rakt in i hjärtat hos besökaren och säger dessutom något om ert bolag.

Miljö - Kontoret

Vi talar av erfarenhet när vi försöker förmedla hur stort värdet är av något så enkelt som en arkadmaskin i lunch- eller fikarummet på jobbet. Arkadmaskinen förenar människor och plockar fram minnen och lekfulla sidor. Det är den perfekt punkten att hämta andan på jobbet själv eller ihop med kollegor. Faktiskt!

/
/sv/