0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Webshop

Priser anges inkl. moms

Detaljbilder

Minecraft Dungeons: Hero Edition

299:-
inkl. moms
Köp

Ett helt nytt actionäventyr som är inspirerat av klassiska dungeon crawlers och utspelar sig i Minecraft-världen!

Fighta dig igenom ett helt nytt actionäventyrsspel som är inspirerat av klassiska dungeon crawlers och utspelar sig i Minecraft-världen! Kämpa på egen hand eller gå ihop med ett gäng vänner! Upp till fyra spelare kan kämpa tillsammans och utforska de actionfyllda nivåerna som är fullspäckade med skatter – allt i ett episkt uppdrag att rädda byborna och besegra den onda Arch-Illager!

Upptäck mängder av nya kraftfulla vapen och föremål som kommer hjälpa dig att besegra klungorna av fiender du kommer stöta på i spelet. Kämpa eller fly! Du kommer ta dig genom raviner, träsk och förstås också gruvor. Är du modig eller galen nog att utforska denna Minecraft-värld så bör du rusta dig noga inför varje bana!

Dungeon Creeper! Slåss mot nya och ondskefulla klungor av fiender i det här helt nya actionäventyret, inspirerat av klassiska dungeon crawlers.
Multiplayer! Upp till fyra spelare kan gå ihop och slåss tillsammans i läget för co-op.
Power Up! Lås upp unika objekt och vapenförbättringar för ödeläggande specialattacker
Möjligheter! Personanpassa din karaktär. Gå sen i hektisk närstrid, håll dig på långt håll från händelserna och peppra fienderna med projektilvapen eller använd din tunga rustning för att vada genom fiendesvärmar!
Episkt! Utforska banor fyllda av skatter och utrusta dig inför striden med den onda Arch-Illager!

Jobba
med oss
/
/sv/