0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Webshop

Priser anges inkl. moms
Release N/A

Metroid Prime 4

Release N/A
599:-
inkl. moms
Boka

Metroid Prime 4 (arbetstitel) är under utveckling till Nintendo Switch

- Ett nytt spel i den kritikerrosade Metroid Prime-serien är under utveckling till Nintendo Switch. Metroid Prime 4 (arbetstitel) återvänder till rötterna och ses ifrån ett förstapersonsperspektiv precis som tidigare delar i Metroid Prime-serien. Enligt spelets producent Kensuke Tanabe kommer det bli en helt ny berättelse som kopplar samman händelser från tidigare Metroid Prime-spel och som för handlingen vidare i nya riktningar. Tanabe leder projektet tillsammans med ett nytt skickligt utvecklingsteam som arbetar hårt för att kombinera action, isolerade miljöer och utforskande i Metroid Prime-universumet.

Innehåll
- Metroid Prime 4 (arbetstitel) återvänder till rötterna och ses ifrån ett förstapersonsperspektiv precis som tidigare delar i Metroid Prime-serien. Det kommer det bli en helt ny berättelse som kopplar samman händelser från tidigare spel i serien och som för handlingen vidare i nya riktningar.
- Projektet leds av seriens producent Kensuke Tanabe tillsammans med ett nytt skickligt utvecklingsteam som arbetar hårt för att kombinera action, isolerade miljöer och utforskande i Metroid Prime-universumet.

Jobba
med oss
/
/sv/