0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Webshop

Priser anges inkl. moms

Detaljbilder

ACME Wall - Nordic Grey

Delbetalning fr. 522kr/mån   Mer info →
18 995:-
inkl. moms
Börja konfigurera

Acme Wall är vår tredje och senaste modell av arkadkabinett. Linjerna är hämtade från "familjemedlemmarna" XL och Small. Måtten lämnar ett än mer nätt kabinett med grundval i ännu friskare färger. Grundtanken här är att dels bygga ett kabinett som är smidigt och passar in även där plastbristen är ett faktum, men även skapa en produkt som går väl ihop med en modern inredning såväl hemma som på kontoret. Det här är ett kabinett som kommer att passa in överallt. Maskinen är utrustade med de bästa komponenterna likt vår Premiummaskin. Stereoljud, Suzo-happ knappar och Joysticks från Sanwa eller Seimitsu. Kan även utrustas med Seimitsu-knappar om så önskas! Acme Wall är fullt anpassningsbart och kan väljas i tre utföranden:

JAMMA - Samma teknik i kabinett som "förr i världen" vilket även innebär att spelen du köper till är gamla klenoder. Det här är ett givet val för samlaren. På grund av måtten så kommer större lösa kretskort (JAMMA) ej att få plats i kabinett utan enbart Neo Geo MVS som är ett nätt och kassettbaserat system. Med detta får ni en snygg och driftsäker lösning av original-spel.

Raspberry Pi - Ny och modern hårdvara som kommer med RetroPi installerat. Vi konfigurerar alla knappar och stickor, men installerar inte själva spelen av licensskäl. Det här är en mångsidig uppsättning!

Super Retro Cade - Hårdvara innehållandes 90 klassiska arkad- och konsolspel. . Se lista över spel HÄR. Alla spel är licensierade.

Funktion: Vid leverans så står maskinerna på "freeplay" vilket innebär att man kan spela direkt vi leverans. Knappar och spakar är konfigurerade, det är bara koppla in strömkabeln (medföljer) och slå på strömbrytaren. Spel och tillval till respektive utförande väljs i nästa steg, efter att man valt kabinett. List för upphängning av kabinett medföljer och är väldigt enkel att montera på väggen. För att komma åt insidan av kabinettet finns en låsbar lucka i botten av konstruktionen som man smidigt kan fälla ned vid behov.

Teknisk specifikation

74cm
57cm
46cm
20kg
24 tum IPS (16:19)
Stereo
2-Player. Stickor från Sanwa eller Seimitsu och knappar från Happ. Sex knappar vardera samt start och kredit.
LED-belyst toppskylt. Myntmekanism (ej inkopplad vid leverans). Ansluts via vägguttag (230V. Kabel medföljer.) CE-märkt. Instruktionsmanual.
Jobba
med oss
/
/sv/