0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Webshop

Priser anges inkl. moms
Delbetalning fr. 554kr/mån
15 995:-
Inkl. moms
Delbetalning fr. 522kr/mån
14 995:-
Inkl. moms
Delbetalning fr. 522kr/mån
14 995:-
Inkl. moms
Delbetalning fr. 552kr/mån
14 995:-
Inkl. moms
Delbetalning fr. 552kr/mån
14 995:-
Inkl. moms

ACME Small

Acme Small är lillebror till Acme XL, men även vår kärleksförklaring till kabinettet "Capcom Mini Cute". Maskinen byggs i ett stycke och är såldes inte delbar. Med sina 116cm ovanför havet så är det här en pjäs som man bara smälter av att se. Vår egen dekor med sina klara färger gör hela utseende oemotståndligt. Det här är ett kabinett som man lätt känner att... 100 stycken vore rimligt att ha av. Ju fler desto bättre. Faktiskt. Acme Small är fullt anpassningsbart och kan väljas i tre utföranden:

JAMMA - Samma teknik i kabinett som "förr i världen" vilket även innebär att spelen du köper till är gamla klenoder. Det här är ett givet val för samlaren.

Raspberry Pi - Ny och modern hårdvara som kommer med RetroPi installerat. Vi konfigurerar alla knappar och stickor, men installerar inte själva spelen av licensskäl. Det här är en mångsidig uppsättning!

Super Retro Cade - Hårdvara innehållandes 90 klassiska arkad- och konsolspel. Se detaljbilder för fullständig lista av spel under tillval för Super Retro Cade. Alla spel är licensierade.

Funktion: Vid leverans så står maskinerna på "freeplay" vilket innebär att man kan spela direkt vi leverans. Knappar och spakar är konfigurerade, det är bara koppla in strömkabeln (medföljer) och slå på strömbrytaren. Spel och tillval till respektive utförande väljs i nästa steg, efter att man valt kabinett.

Leveranstid: Vi bygger alla maskiner på beställning och skickar ut så fort de är klara. Räkna i nuläget med ca fyra veckors leveranstid.
Jobba
med oss
/
/sv/