0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Blogg

Helt nytt sortiment!

7 maj 2021

Det här har vi planerat för en tid, men nu kommer vi både att börja kommunicera och visa upp nya produkter/kategorier i sortimentet. Det är närbesläktade produkter inom spel och underhållning som vi tror ska vara uppskattade hos alla våra befintliga och framtida kunder.

Först ut är lansering av en ny produktkategori för brädspel, men även en egen kategori för EverCade som har seglat upp lite som en favorit hos oss. Botanisera gärna i webshopen och meddela oss om ni saknar produkter eller har tips på sånt som ni gärna vill se att vi plockar in. Ordet är fritt och vi betraktar världen som inköpskanal, inte bara det som finns att tillgå redan i Norden.

Vi är troligen någon vecka bort innan saker börjar skickas ut från oss, men med start idag så kommer vi att börja lägga upp produkter och kategorier löpande samt mixa upp detta i vårt flöde för sociala medier så ni kan se vad som händer.

OH! Vi har även påbörjat processen för att designa om hemsidan helt och förbereda rent tekniskt för att hantera ett ännu större sortiment. Det här kommer inte lämna särskilt många besvikna törs vi påstå. Stay tuned!

Trevlig helg! =)

Jobba
med oss
/
/sv/