0
Fri frakt vid köp över 1500 kr (exklusive flipper + arkad)

Blogg

Ny kategori - Brädspel!

14 maj 2021

Idag öppnade vi en ny kategori i webshopen för brädspel där ni hittar ett antal artiklar som vi hoppas att ni ska gilla. Betydligt mer är beställt och kommer löpande in. Vi fyller på vartefter, så håll utkik. Fler artiklar är på gång med, bl.a. riktigt coola posters med gaming-motiv som hamnar under GameRoom. =)

 

Mandalorian PRO

12 maj 2021

Stern har nu avtäckt sitt andra (av tre) spel för 2021 - Mandalorian. Artiklarna kommer upp för beställning idag här där ni både kan läsa mer, se bilder och klipp på maskinen. Till att börja med så får vi in fem PRO-modeller andra veckan i juli som då finns för omgående leverans vidare till kund. Samma pris som tidigare för PRO-maskiner dvs. 69 900kr inkl. moms. Enhetsfrakt inom Sverige 1499kr. Premium och LE vet vi ännu inte hur vår tilldelning ser ut för, information kommer så fort vi vet. MEN. Dessa leveranser ligger längre bort än så, det vet vi med säkerhet.

Boka ditt ex idag!

Helt nytt sortiment!

7 maj 2021

Det här har vi planerat för en tid, men nu kommer vi både att börja kommunicera och visa upp nya produkter/kategorier i sortimentet. Det är närbesläktade produkter inom spel och underhållning som vi tror ska vara uppskattade hos alla våra befintliga och framtida kunder.

Först ut är lansering av en ny produktkategori för brädspel, men även en egen kategori för EverCade som har seglat upp lite som en favorit hos oss. Botanisera gärna i webshopen och meddela oss om ni saknar produkter eller har tips på sånt som ni gärna vill se att vi plockar in. Ordet är fritt och vi betraktar världen som inköpskanal, inte bara det som finns att tillgå redan i Norden.

Vi är troligen någon vecka bort innan saker börjar skickas ut från oss, men med start idag så kommer vi att börja lägga upp produkter och kategorier löpande samt mixa upp detta i vårt flöde för sociala medier så ni kan se vad som händer.

OH! Vi har även påbörjat processen för att designa om hemsidan helt och förbereda rent tekniskt för att hantera ett ännu större sortiment. Det här kommer inte lämna särskilt många besvikna törs vi påstå. Stay tuned!

Trevlig helg! =)

Jobba
med oss
/
/sv/