Arkad och flipper för hem och företag. Delbetala upp till 36mån!

Blogg

Erbjudande juni månad

18 juni 2020

Under juni så hjälper vi kostnadsfritt till med att designa ditt drömkabinett (ord. pris 900kr/h). Erbjudandet gäller alla tre storlekar på kabinett och vid beställning av 'Egen Design'. Efter lagd beställning, via webshop eller direktkontakt med oss, så inkommer ni med med idéer, bilder och eventuellt grafisk profil som det gäller brandad maskin så tar vi fram korrektur till er. Passa på att göra ert drömkabinett!

REFERENSER
Vi har sedan lanseringen gjort mängder med kabinett för stora varumärken, men som aldrig når våra flöden här eller i sociala medier. Företag som NOCCO, Microsoft, EA, Coffe Stain, Easy Trigger, Pernod Ricard, Galatea, Klövern, Aditro, Consid, Svensk Fastighetsförmedling, Spendrups, Mountain Dew, Geely/CEVT, Big Boy, Flippin Burgers, Limit Break, Raw Fury, NAIA, Carlsberg samt kommunen i Linköping, Jönköping, Uppsala, Norrköping, Karlshamn, Kalmar, Karlskrona, Stockholm med mera. Vår kundsbas sträcker sig över privatpersoner till alla tänkbara företag stora som små. Ovan är bara ett axplock av större företag som vi levererat till.

/
/sv/