Arkad och flipper för hem och företag. Delbetala upp till 36mån!

Nytillverkad arkad

Alla våra arkadkabinett produceras i Huskvarna och skickas ut till kunder i hela Norden, både privatpersoner och företag. Allt byggs på beställnig efter kunds önskemål, således finns inget lager med kabinett då varje beställning är unik. Normalt sett är det 3-4 veckors produktionstid på ett kabinett. Ibland längre tid om det är omfattande projekt. Då vi bygger själva så kan vi i praktiken anpassa kabinett för dig i princip efter vilka önskemål som helst.

Butik i Linköping

I Linköping har vi vår butik och support-funktion. Här kan du prova alla befintliga modeller och få hjälp med din order direkt, om så önskas. Alla betalalternativ via Klarna är även tillgängliga direkt i butik. Vilka kabinett som finns tillgängliga i butik kan variera, men vi försöker hålla alla tre modeller tillgängliga med alla tre tekniska lösningar för spel, samt ett antal tillval.

Tekniska lösningar

Rent tekniskt så bygger vi våra arkadkabinett på tre olika sätt - jamma, Raspberry eller RetroCade. Alla tre lösningar fungerar lite olika och attraherar olika kunder. Tanken är att ha en teknisk lösning som passar alla kunder och sammahang. Är du osäker vad som passar för just dig, kontakta oss. Lägger du order i webshopen så efterfrågas val av teknisk lösning i steget efter att du valt önskat kabinett, därefter tillval och eventuella spel från oss. Läs mer om respektive teknisk lösning i underflikarna för denna sida.

Jobba
med oss
/
/sv/